Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Obrolan Sopir Angkot Jeung Pagawe Nagri

Kénging Laskar Sunda
Dipidangkeun dina lapak 28 Méi 2013 17:36:33

Jeblug, panto angkot ditutupkeun ku Kosim, pagawé nagri nu hirupna henteu méwah.
“Nambut korék bos” ceuk Kosim bari ceg kana korék nu ngagolér dina dasboard.
Sajongjongan Kosim jeung Sopir angkot pacicing-cicing bari ngelepus.
Ti kajauhan katémbong motor ngaleut ngétankeun.
“Wah, Démo yeuh.”
“Muhun sigana mah bos” témbal Kosim.
“Éta kamari gé aya nu démo, nepi ka dua urang ditéwak” Kosim neruskeun.
“Démo naon?”
Kosim tuluy nyaritakeun sajéntréna.
“Alus atuh, ngabélaan rakyat nepi ngorbankeun awak asup bui.” Ceuk Sopir nempas.
“Muhun si.”
“Nya enya atuh, moal pati-pati jalma dititah macul lamun teu ngarti kana macul mah lin? Kitu ogé pamingpin, ditunjuk téh pédah ngarti kana mingpin. Teu sakur sidengdang bari ucang-ucang. Dibéré pasilitas dipake keur pribadi, mending dibeuleum pisan pasilitasna ari kitu mah.”
Sakedapan Kosim hémeng ngadéngé omongan Sopir angkot.
“Kiri payun” ceuk Kosim.
Cekiiiiiiiiik, mobil eureun.
“Demokrasi teu kudu Anarki lin?” kosim mungkas, jeblug, nutupkeun panto.
Geleser angkot mangkat deui.