Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wiwirang Di Kolong Catang

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 27 Méi 2013 12:55:33

Lembur si Bébén ibur. Calon si Bébén asup RS. Mangkaning pitilupoeeun deui ijab kobul. Gara-garana mah basa si Bébén apél ka Déwi. Kameumeutna. Ma'lum kalajur napsu. Duanana kalepasan. Déwi nepika teu inget di bumi alam. Saréréa hémeng. Si Bébén nu lungguh malah kaitung éraan, bet wani ka Déwi. Rupa-rupa omong batur téh, majarkeun si Déwi nu ngajak teu bener. Aya ogé nu majarkeun si Bébén teu kuat iman. Gampang kausap sétan. Teu kuat diomong batur, si Bébén meredih ka Bapana sangkan ngajelaskeun ka balaréa yén Déwi nepika dirawat téh alatan kaseglong huntu palsu basa silih angseuan.
"Teu kurang teu leuwih peta téh, Pa.." émbohna, nungkup biwir nu lemong euweuh huntuan.