Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kanyeri Kuring

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 24 Méi 2013 23:58:15

Reup bray tingjorélat, datang deui siga kamari. Nyeri ku khianatna, nyeri ku sarakahna.
Anéh, naha kuring lénglé. Dék nutup haté, hésé. Dék nulak bala, hésé. Kuciwana kuring, sagédé gunung Guntur nu ngan ukur méré éndah malati.
Padahal, bau hitut jeung bukur teu jujur népi ka langit. Ngahudangkeun Guriang Tujuh, ngaruksak Lalayang Salaka Domas, soék.
Kuring ngawakca kanyeri ka Raspati Angin, simpé. Nyobaan ngudag Nyi Pohaci, jempling. Nepi néang Nini Anteh, ngan ukur seuri nyikikik minuhan pipikiran kunu aranéh. Poék.
"Sia, malik ka diri. Sia nu hirup di Mandala, balik ka sanubari," ceuk béja haréwos nu dibéjakeun Batara Léngsér bari nonggéngan.
Kuring angger teu ngarti. Ngan Guriang Tujuh ngadeukeutan, ngabaladan.
Tinu jauh, di antara indung peuting, Sunan Ambu ngahariring, ngahariring kanyeri kuring.