Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngetés Sukuran…

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 22 Méi 2013 06:56:43

Isuk-isuk Mang Sarpoed keur ngahuleng hareupeun imahna. Nongtoréng kénéh, peupeujeuh ustad tadi peuting. “Sing saha jalma nu sukuran, tangtu bakal ditambah kanikmatana.” Rét, ka pamajikana nu karék nyuguhkeun cikopi jeung lalawuhna. “Geulis tur solehah. Alhamdulillah Gusti, abdi sukuran pisan” Geremet haténa. Sirahna digideug-gideug keur nyingkahan pipikirana. Kudu wakca keur ngetesna mah. Pamajikana nu keur aya didapur digeroan. “Mah, ieu mah mung hoyong terang, naha sukuran bapa ditampi atanapi henteu?” Ngamimitian ngomong. “Aya naon? Meni asa rareuwas,” tembal pamajikana. Laju ngabudah nerangkeun peupeujeuh ustad tadi peuting. “Kumaha, kenging Mah?” Nu ditanya, ukur ngabetem. Ujug-ujug cikopi pindah kana sirah....*