Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lomari

Kénging Prayoga Adiwisastra
Dipidangkeun dina lapak 20 Méi 2013 09:44:04

Satutas muka lomari, bet karungu halimpu sora talkin bangun nu ngabagéakeun. Ngaweuhan saparat sukma. Turta ieu ramo-ramo ngadadak ngeprulkeun taneuh beureum, lir jarum-jarum girimis nu diawurkeun ranggeuman cuaca. Teu lila kaambung dumalingding seungit samoja. Leuwih nyambuang tibatan sesegak parfum atawa hiliwir sarwa kekembangan sapatamanan.
Katémbong tutumpukan baju geus belewuk ku kekebul karingrang. Kawas nu ngahaja mulangkeun sagebar talajak mangsa lawas. Tapi bet ieu ramo-ramo kalah ngaragamang kana lalambaran boéh. Boéh nu geus lawas jadi pependeman. Katémbong éta boéh beuki dumeling baé, meureun dikeput kelun kasono. Kasono nu sarua jeung ieu diri nu geus hayang metik kembang di taman kalanggengan. Tuluy sataranjang waruga geus saged digolérkeun, kawas lalambaran boéh nu geus saged geusan meulit ieu diri.