Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Air Mancur

Kénging Prayoga Adiwisastra
Dipidangkeun dina lapak 19 Méi 2013 07:02:19

Dina korsi taman urang duaan masih husu ngaderes hartining jempling. Paguneman urang geuning kalah ngambang dina balong air mancur. Kawas bulan nu teu reureuh ngalangkangkeun beungeutna nu sepa. Anjeun masih niténan lalampahan kalakay nu ngangkleung tengahing beungeut balong. Ti mana jeung rék ka mana pangjugjuganana? Padahal air mancur geus méré isarah, yén cai ukur muter di dinya-dinya kénéh. Saniskara lalampahan moal teu mulang deui ka huluwotanana.
Basa kembang taraté di tengah balong keur mugurkeun daunna, hawar-hawar aya haréwos nu maluguran tina régang-régang kasimpé. Bet dina kalbu urang teuing ku hayang ancrub kana balong, neuleuman eusining haté séwang-séwang. Tuluy lalaunan urang mubus kana torowongan air mancur. Teu kudu hariwang. Saenyana, hiji mangsa urang bakal mulang deui ka ieu korsi taman bari ngaranggeum kembang iman nu keur sumedeng mangkak.