Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pulisi Tuladan

Kénging Lugiena De
Dipidangkeun dina lapak 19 Méi 2013 04:56:34

haturan Ang Rudi Riadi

Di antara koléga-kolégana anu papada pulisi, nya manéhna anu pangtuladanana téh. Wayah isuk-isuk, saméméh kandaraan rabul kaluar, manéhna mah geus ngajanteng di dinya. Kitu deui mangsana jalan longsong wayah peuting, angger di dinya kénéh, teu incah-incah. Kahujanan, kapanasan, manéhna teu weléh satia ngajanteng di sisi jalan. Salawasna kitu unggal poé ogé. Leuwihna ti éta, nya manéhna hiji-hijina pulisi anu tara narima sogokan. Sumawonna ngahaja-haja meres mah. Pangsabarna ongkoh, deuih. Sakitu réa jalma anu ngajejeléh jeung ngahina, tapi manéhna teu ieuh galideur. Ulah bon malik nyentak, sawan geureuh gé henteu. Balem baé. Nepi ka nu pamungkas, beungeut manéhna aya nu ngarucat-racét ku spidol. Dikumisan, digodégan kawas Oma Irama, sarta dikacamataan. Ih, da teu tunggal teu teunggeul, atuh. Angger baé ngajanteng bari saluir ngahormat, sakitu jalan keur macét ogé.