Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salah Tafsil

Kénging Rukmana Ranudiana
Dipidangkeun dina lapak 18 Méi 2013 22:42:46

Liu Sie Fang bos kafe "IGA BAKAR & NASI BAKAR" keur narima tamu palanggan anyar. Ieu bos teh sohorna sok disebut Fang. Menu iga bakarna kajojo da teu beurat ku risiko koresterol, alias hampang taya lemakna atawa harampang da loba menu makanannana. Someah pisan nyambutna teh, make Basa Sunda: "Wilujeng sumping, Pa. Mangga geura tuang di kafe abdi mah dijamin, raos pisan". Eta tamu teh imut bari leumpang ngadeukeutan meja makan. Bari gek diuk na korsi, pok eta si bapa teh ngajawab: " Muhun, da nguping wartos yen sadaya menu di dieu mah harampang". Tapi kadengena ku eta bos teh..."...haram, Fang". Naha eta mah ,manehna langsung gawawak nyarekan: "Gagabah siah nyebut haram kana makanan di dieu, hah!!! Kaluar siah, mantog!!!" Para tamu sejen muru nyampeurkeun, ngupah-ngapeh Liu Sie Fang sangkan emosina leler leungit. Bluk weh Liu Sie Fang diuk dina ubin awakna jadi leuleus. Bari manehna teh ngagupay ka si bapa nu tadi dicarekan: "Mangga calik deui, ku owe dipasihan haratis tuangna. Promosi halal, hampula salah tafsil".