Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sang Koruptor

Kénging Zenal Wahyu
Dipidangkeun dina lapak 18 Méi 2013 22:36:34

"Hong siah. Kapanggih ayeuna mah" Gerewek manehna dicerek ku Panicia Tukang Newakan Koruptor. Mun di nagara sabeulah mah mirip jeung KPK. Manehna katohyan keur transaksi birahi jeung hiji awewe ngora. Di hiji kamar hotel, duanana keur pada-pada bulucun. Isukna ear di lemburna ngadadak manehna jadi sohor. Jadi bentang. Kabeh suratkabar ngawawarkeun kajadian tadi peuting.
Pamajikana teu bisa kumaha, ngan saukur narimakeun papasten.
"Pah, sing sabar we. Mamah bakal ngadukung papah, sanajan ayeuna aya di pangberokan" Gerentesna, cirambay panona bari dibarungan seuri koneng. "Mamah mah rada untung meureun pah, tiap sapatemon jeung lalaki sejen di hotel, mamah teu pernah kaperego komo katewak mah."
Anak-anakna kawilang teger. Sanggeus apal bapana ayeuna aya di pangberokan, Dua anakna teu sing teuing kapangaruhan. Duanana tetep sibuk Bbm-an, pesbukan, tuiteran.
"Asyek juga jadi anak koruptor. Jadi ikut tenar tanpa harus ikut audisi. Banyak wartawan dan polisi ke rumah." Kitu pokna dina status pesbukna masing-masing.