Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalaki Lebah Sareupna

Kénging Puri Kania Pramanik War
Dipidangkeun dina lapak 18 Méi 2013 15:09:00

Haténa nu teu weléh muru kasimpé pikeun ngaréka-réka kahayang, mandeg ku hiliwir angin nu teu sapuk nganteur galindeng bagja ka mangsa jaga. Lebah mongkléngna peteng, waruga teu weléh rengkeng bari kabulen ku mulekna haseup roko, teuteup kosong, kalangkang nalangsa ngéngklak nyangkalak kalungsé lebah manjing sareupna, waruga teu reureuh bitotama jeung sangsara, otél jeung angen-angen nu nyata-nyata kacida telengesna.

Sapanjang hirupna ngagugulung telengesna jugjugan, waruga dijéwang ku kahayang nu pamohalan, lir ngajéwang matapoé laju ditapelkeun lebah reyem-reyem sareupna, nepi ka kuntung roko ampir ngaduruk curuk jeung cinggirna saacan si pelung kongkorongok mangsa janari gedé.