Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Neang

Kénging Liezbella Swanzen
Dipidangkeun dina lapak 16 Méi 2013 21:21:47

"Pendak tabuh sabaraha?", ceuk kuring bari tungkul jeung hariweus-weus, inggis anjeunna teu surti ieu gumuruh nu nyanding dina getih. Nyaliara katiap juru rasa. Luk, tungkul teu wasa paamprok jeung talaga nu ngagenclang, dina sorot panon anjeun. Asa titeuleum ka jero sawarga. Rimbun, iuh linduh ku tatangkalan kaasih nu nyumiratkeun katumbiri dina warna-warna béngras. Tinggurilap marengan geter katrésna. Anjeun, ukur mésem semu atoh nempo kuring samar polah. Gap, kanu ramo nu ngadadak tiis lir cai es, ti kutub utara. Anyep. Tuluy ngulinkeun ramo, meulitkeun kasono nu lawas paanggang jadi bugang harepan. Dumadak awak ngaleketéy, teu kuat nahan rasa nu beuki rosa. Masrahkeun sagara kacinta, teu émut kana dosa. Nu ngadodoho unggal poho. Angin marengan anjeun nu miang ka awang-awang. Saeunggeus meulitkeun kaasih nu sajorélat. Kuring ukur ngabigeu, kemba. Neang waleran dina tunggul pinuh rampe , "Pendak tabuh sabaraha?".