Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngimpi

Kénging Dédi Hérdiana
Dipidangkeun dina lapak 10 Méi 2013 23:39:00

Poé juma’ah. Isuk kénéh hawa kacida nyongkabna, padahal reumis masih kénéh tinggulantung dina pucuk-pucuk daun. Sakuliah lembur ngageder ku sora takbir di masjid-masjid. Jalma tingkecewis tinggereneng magunemkeun samagaha panon poé.
“Saur Pa Tarkim mah puncak samagaha téh jam tujuh” Bi Encum meni daria bari memener sajadah.
Kuring ngan ukur ngabigeu dina panto masjid, bari neuteup langit belah wétan.
Gelembréng, sora kaca jandéla masjid. Peupeus. Riyeg. Teu puguh dédéngéan, teu puguh tetempoan, teu puguh rarasaan.
“Ujang kadieu....!” sora ema kadéngé beuki jauh. Kahalangan ku poék.