Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nit

Kénging Nana Sukmana
Dipidangkeun dina lapak 09 Méi 2013 17:22:12

NIT henteu lémék. Ngajajanteng nyulam imut. Widadari nu nembé lungsur ka dunya. Putih kulit, putih sari. Réa nu ngadadak linglung. Nu tengtrem ngadadak runtag. “Jagi éta soca tong rarat-rérét baé, nya!” ceuk Nyi Mojang mimiti hariwang. Ngagilekkeun angkeut Jajaka ku congo rémana. Memener deui tungtung kudungna. Jajaka imut saulas. Nit mingkin gumenclang. Matak garéték nu caréraman. Dua Minggu ti harita. Basa balélabat nguliat deui, Nit ngagibegkeun salirana. Ngajénggélék jadi putri. Pameunteu beureum sausap. Angkat lir kodomang macan. Inggeung. Dunya dumadakan geunjleung. Awéwé-awéwé jadi garulinggasahan. Lalaki pagandang-gandang. Bring ka dokter spésialis. Ruang tunggu heurin usik. Brul, ka imah dukun. Nu daratang kudu nyekel nomer antri. Cai jampé undak harga, teu masalah! “Sabaraha baé, nu penting bisa!” ceuk maranéhna. Réa nu ngajarual pakaya, réa nu ngajarual jabatan, réa nu ngajarual dirina. Nit kalah imut ngagelenyu. Némbongkeun momonésna, némbongkeun léléwana. Saréréa panas tiris. Garosingsat galégétrét. Langlang-lingling. Tinggorowok unggal waktu. Pédiculus humanus capitis syndrome!**