Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Malindes

Kénging Lia Zahra Aulia
Dipidangkeun dina lapak 03 Méi 2013 07:53:55

“Badé sabaraha liter, Pa?”
“Dipinuhan waé, Néng.”
“Mangga. Ti enol nya, Pa. Sinarieun full tank, nembé kénging jatohan, nya Pa?”
“Jatohan? Héhé… Alhamdulillah..! Jatohan kawijakan ti murid Bapa kapungkur.”
“Maksadna, Pa?”
“Kapungkur, Bapa nu ngatik, dugikeun ka ngaronjat pangaweruhna. Ayeuna, tos jumeneng janten mentri. Pinter ngaronjatkeun harga BBM.
“Ooh manawi, téh. Rencana naék mah kantenan, mung ngantosan waktos rupina, Pa Bakri.”
“Pami cios téh, Bapa mah badé uih deui naék mogé lempay, Sapéda Kumbang téa, Néng. ”

(Raraga Miéling Poé Atikan)