Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sabeusi Sawaja

Kénging Iwan Ruspendi Sr.
Dipidangkeun dina lapak 01 Méi 2013 16:08:58

Ampir saminggu di lembur téh. Niiskeun pikir, napak tilas minangkana mah. Nyorangan bé. Keur anteng mapay jalan lembur, reg Toyota Kijang eureun. Lol wanoja ditiung make kacapanon hideung ngelol tina jandela.
"Kang Darma? Iraha sumping?"
Teu kabadé mimitina mah, wawuh sotéh basa manéhna ngalaan kaca panon. Mesat ayeuna mah anjeun téh Nia. Gerentes téh. Ari biwir mah ukur imut mawur campur hanjelu. Ras kana omong si Rusdi baheula, sobat dalit. "Néangan batur hirup mah kudu nu sabeusi sawaja, Dar. Si Nia mah moal kataékan ku jalma pantar urang". Bener, kuring budak angon ceuk paribasana, manéhna teureuh ménak. Najan cintana rosa, kuring mundur teratur, terus wé ableng ngumbara. Tug nampa béja, si Nia ngadahup ka..Rusdi.