Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Paagul-agul Dahar

Kénging Laskar Sunda
Dipidangkeun dina lapak 30 April 2013 10:48:25

“Uing kamari mah dahar Sangu Uduk nu pangmahalna, hargana gé sapiring Opat Ratus Rébu, lah pokona mah ngan jalma kaya baé nu bisa dahar sangu uduk éta mah.” Ceuk Émén agul.
“Uing angot, kamari geus dahar di réstoran nu pangmahalna di Jakarta Mén. beuh, mantap téh dahareunana gé mesen nu spésial di réstoran éta. TUJUH RATUS REBU!!!” Témbal Éwo teu éléh géléng.
“deuh maranéh sakitu baé gé aragul, Uing mah angot geus pernah dahar Bakar Hiu, hargana gé mahal pisan, hijina Sajuta Satengah.” Ujang milu nimbrung.
Jol datang si Barok.
“ari manéh tingdi baé? Didagoan titadi teu daék datang, ari ayeuna geus bérés acara kakara datang.” Ceuk UDin semu séwot ka si Barok.
“duh hampura euy, Uing geus dahar heula”
“dahar naon manéh nepi ka lila kitu?”
“dahar saté nu di luhur gedung saté, kalah érép ku sorangan. Bongan tadi di sms teu dibarales.” Témbal Barok bari gék diuk.