Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Donto

Kénging Jordan Kurniawan
Dipidangkeun dina lapak 29 April 2013 22:51:55

Daronto. Naleuhneur. Malénor deuih. Komo sanggeus ku dunungan dihéroan. Kucap-kiceup wé siga modél iklan kecer. Seeeer, teu ditoél ogé, eusi kolor ngadak-ngadak cungkedang. Moal bener. “Sok wé Bos lah sing anteng. Kuring mah rék ka basisir” Cekéng, harita. Basa keur di lobi hotél. “Cicing, Ding, rék ka mana? Baturan uing. Hésé néangan kasempetan kawas kieu téh” Dunungan, satengah ngaharéwos. Dasar, dunungan lieur. Rajeun téh ngidinan balik. Kudu nganteur heula piknik. Ngahéroan ucing gering deuih. Jadi inget ka si Apin. Tadi beurang manéhna nelepon. Mun Bapa uih, pangmungkuskeun mie ayam, cenah. Jaba di lembur, ayeuna keur aya pasar malam. Pasti bungaheun mun diajak naék kana korsél. “Geus manéh téh tong hulang-huleng waé. Isuk ku uing dibéré sajuta. Sok pilih, hayang nu baju héjo, atawa nu baju beureum. Kadé, nu baju hideung mah ulah, ku uing geus dibooking!” Dunungan ngaharéwos deui. Uing ngadak-ngadak sabil. Kabayang, kumaha menor jeung dontona indung si Apin.