Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Di Toilet

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 29 April 2013 16:36:31

Manéhna ngalangeu di cai hiji gedong pakantoran. Siga nu keur liwung. Teu wawuh jeung dirina. "Saha aing téh atuh?" gerentesna. Ahéng ka diri sorangan. Kapireng jalma-jalma lar bus ka cai. Kran cai di puter. Ditutup di pareuman. Obrolan anu sapereluna. Aya nu muka panto tempat manéhna ngeueung. Puguh pageuh da di konci ti jero. Manéhna ukur ngagerentes laun basa aya nu keketrok. Sora cai nu ngocor, kadéngé beuki lila beuki ngaguruh. Siga nu rék ngarugrugkeun gedong. Mawa palid jalma-jalma nu aya ka naraka.