Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Si Hideung Goréng Patut…

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 24 April 2013 06:26:12

“Begéng.. Begéng…” Teu salah, pasti sora si hideung goréng patut. Si Sarpoed. Geremet haté Anggi. Geus baku mun moyokan téh. Teu indit sakola atawa balik sakola. Hayoh wéh popoyok. “Kawas nu kasép waé!” Hiji waktu mah ditémbal. Keuheul. Malah Si Sarpoed, nyéréngéh jiga nu atoh. “Dasar jelema gering!” Pok deui. Anéh, luk Si Sarpoed tungkul paromana robah teu jiga biasana. Laju ngiles asup ka kelas.

Geus aya kana samingguna. Tiis ceuli herang mata. Si goréng patut teu asup sakola. Euweuh deui nu popoyok. Teu hayang tunya tanya. Atoh nu aya. Trilit. Sora sms teuing ti nomer saha. “Gi, hampura Apoed, nya!” Aya rasa nu nyeuitan haté.

“Anggi ikhlas, Poed! Dipoyokan begéng unggal usik!” Nu ngabangingik gigireun risbang rumah sakit. Selang nu pajuranteng, hiji-hiji mimiti dicabutan…*