Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

PotrÉt Sakola Dina Fiksimini Vi

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 21 April 2013 18:11:14

Nepi di sakola, sakumaha biasa Si Udi kelas VI SD, uluk salam ka guruna.
Bu Guru nu biasana amis budi dumadak siga Rahwana. Kitu oge Kapala Sakola.
Di kelas, babaturan tukang ocon, pating haruleng, “siga nu rék dipeuncit ayeuna”. Udi mesem ngabandungan dunya dumadak robah.

Nalika Bu Guru asup ka kelas, Udi nyelengkeung; “Bu naha dintén ieu jalmi-jalmi nu dipendakan ku abdi siga nu saletrés?”
“Muhun pan ayeuna nuju Ujian Nasional, upami hidep teu lulus, Guru disalahkeun ku Kepala Sekolah, Kepala Sekolah ku Kadis, Kadis ku Bupati, Gubernur, Mentri, dugi ka Presidén”.
“Jantén sadayana hoyong salamet nya, Bu?”, tembal Si Udi.
“Muhun. Matak hidep kedah lulus nya!”, jawab Guru.
“Tos wé atuh ari hoyong salamet mah urang salametan. Nyongngcot, ngadunga, terus urang tuang ngariung balakécrakan salaréa. Teu kedah ujian Bu, setrés lah!”, tembal Si Udi.
Haget babaturana nembalan,“Satuju…”.