Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Plat Cirebon

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 21 April 2013 16:12:51

Ti Cikini, mobil treuk pinuh muatan nyemprung. Sup ka Pegangsaan, supir nambah kecepatan. Bangun rusuh ngudag waktu. Metropole kaliwatan, ngagilek ngiwa-tengen naratas jalan Proklamasi. Gas dijejek beuki jero. Palebah pertelon Kalasan, dumadak ambulan ngelol ti beulah kénca. Treuk tibuburanjat banting setir. Jegér! nabrak panto Kantor MUI. Nu keur daria rapat di jero gedong, kalaluar. Mobil ringsek, untung, supir jeung kenékna salamet. Muatana mancawura, lanté gedong leueur ku pilét blekecot. Zonder dikomando, rob jalma ngadeugdeug. Darja, tukang parkir, seselendep, nyidik-nyidik plat nomer kendaraan. Teu lila, pulisi datang ka lokasi kajadian. Mobil treuk jeung awak kandaraan diamankeun di mapolsék. Sidang majelis pindah ka lanté dua. Diselang coffe break nyuruput kopi luwak bodas. Putusan sidang, ‘blekecot’ diharamkeun. Diluar gedong, Darja geus buleud, engké peuting bakal masang angka jetu, luyu jeung nomor kendaraan E-471. Rék digebug saayanana duit.
Ket. E-471 kode emulsi minyak babi, nu aya dina kopi bodas.
Sumber : laska Haq, artikel dinding Teteh Sri Sutrianti.