Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Katulah

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 20 April 2013 08:28:42

Luyu jeung kontrak kerja, bulan ieu pas dua taun. Darja kukurusukan tengahing alas Borneo. Tutas dibenum jadi sinder operator alat beurat. Mangrébu tatangkalan sagedé-gedé beuteung munding, dibabad laju diséréd. Byur! digubragkeun ka Mahakam. Kakayon diéntép pasambung-sambu­­ng. Ngangkleung. Ngembat satungtung deuleu. Awit Tenggarong, méh unggal kilométer, ngaliwatan pos jaga. Parahu motor patugas nyampeurkeun. Légégna heueuh naker. Mariksa formalitas. Jeplok! Pass dokumén disetémpel. Sung-song. Silitukeur dokumén jeung amplop. Anjog ka Samarinda, patugas gabungan rajol. Séwang-séwang kabagéan jatah miturut kapasitas. Rérés ngurus administrasi, Darja laporan ka kantorna. Di Rohangan bendahara, gutrut néken. Nyairkeun duit saperluna keur ongkos mulang. Sésana asup rekening. Ukur mawa gémbolan peperenian. Tilu poé ti harita, Darja geus aya di lemburna, Kadipaten. Ngajepat di rumahsakit Cideres. Weureu daun Saluang Belum. Hasil diagnosa : idiopatik. Kabéh dokter angkat tangan. Darja érektus hésé ngulampreh, nyelegeng saendeng-endeng­­. Katulah catang-catang nu ngababatang.

Sumber informasi : Medica Aesculapius.