Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Néangan

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 19 April 2013 23:28:09

Apruk-aprukan. Sésélékét diantara panumpang beus kota. Sugan aya. Léos ka pasar. Dipapay unggal salasar. Lebeng. Aya béja ti pawana, boa nyungsi meuseuh diri. Diudag. Asup ka guha. Torowongan, léngkob jeung gowok ditoong. Towong. Saban padasan mushola ditéang. Gura-giru. Nyampeurkeun unggal panggero bedug masigit. Nya atuh dimana, Cinta? Ieu suku barusuh balas lumaku. Usum piligenti. Girimis, kuwung-kuwung jeung kembang nu maluguran. Tetep balem. Angen nuturkeun tuturus. Tujuh ngabandung. Ka dalapan, anjog di puhu jaman. Pinanggih jeung Aki Milah. Ulah kendat, talatahna. Terus téangan, téangan terus! Sakséni. Giri lungsi tanpa hingan. Kum. Nu miéling, nu miduahaté, kabéh diwaro. Dirohmatan. Ayeuna bulan alaeun. Anjeuna. Lain perlu ku laparna. Lain butuh hanaangna. Blak! Lawang sakéténg jembar dibuka. Subhanaka..!!