Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Biliar

Kénging Yayan 'Bedog' Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 19 April 2013 14:35:42

Rét kana kartu nu ngeun kari hiji, 8 écéng beureum. Rét kana bola no. 8, ku kabeneran bet némbér hareupeun liang. Mangkaning bagéan nojo. Kari maké épék handap baé ngarah kokojona balik deui teu milu abus kana liang. Beuh..,4 juta dina leungeun, geus pasti kudu beunang. Jol wanoja geulis pisan, jangkung bodas, panareup sareng imbitna ageung kadon ngajanteng hareupeun tojoeun. Belenyéh imut pangirut. Teu ku hanteu nojo épék handap bét robah jadi épék ruhur, gelenceng.. prok nenggel no. 8, burusut..blus abus kana liang, jeung kojona!
4 juta lapur, mangkaning jam tangan geus ditanggelkeun.