Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tanjakan-2

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 19 April 2013 08:16:06

Nu dijugjug pasar sapéda Klangenan-Plumbon. Awit jrut tina béca, geus dipapag ku dua makelar. Rada éra oge, basa pok balaka néangan sapeda urut, tapi nu kondisina santosa kénéh. Nohonan tanjakan ti Eulis, calon rubiah kuring. Paméntana sapéda Batavis bikang, nu mirip potongan Angél. Tapi pangajina, haruuuh! méh deukeut ka Simpléx. Nganyang. Adu rega ampir satengah jam, mentog di hiji satengah juta. Harga geus teu unggut kalinduan. Duit 'na dompet ngan ukur dualas lima. Kapaksa, Séiko métik diudaran. Ucul tina pigeulang, diregaan lima ratus, lumayan aya sésa jang Wa Lebe. Kajeun. Nu penting malem Juma'ah aya kalangenan. Jalan-jalan jeung pamajikan, numpak sapéda boboncéngan, paduduaan netek tanjakan.