Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wasted Sunset

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 17 April 2013 09:53:03

Pasosoré. Lingga, pamuda urban, ngajanteng 'na lawang kafé. Katara mandeg-mayong. Laju mutuskeun, asup. Ngaléngkah jauh ka tungtung. Diuk mencil ti karaméan. Ruangan teu pati caang. Tina jandéla, sariak layung ngaleuncang, nyalangkrung 'na hateup-hateup. Sabagéan seselendep moncor 'na liang loster, mantul ka méja marmer, tingarudat samar-samar. Maneuh, Lingga méakkeun sésa waktu, mungkas rutinitas sapopoé . Pikiranana kumalayang ngawangwang lembur. Bréh! Yoni, Kembang Désa nu ditinggalkeun. Harita mah yakin pisan, ukur manéhna nu bakal metik nu jadi beubeulahan jiwana, humarep tuturus rundayan ka hareupna. Nyedek ka peuting. Bareng jeung turunna ciibun, dunya kalimpud sagara impian. Wanci nu nyugemakeun pikeun sakumna. Tapi. Manehna, tetep nyileuk. Teu wani saré, sieun ku ngimpi. Melang mangsa hudang, impian béda jeung kanyataan.