Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gering [Hapus]

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 17 April 2013 08:58:23

Ngahariring nu gering, hésé hudang dék tunggang gunung, mérésan sagala kahayang. Bari ngahaleuang tembang omong kosong. Nyarita bangsa siloka, réa eusi pituduh jangji, mega malang panglawungan. Éndahna kahayang.
"Pilih kuring. Pilih aing. Pilihan silaing ka kaula." Nu Gering harééng soré-soré, bari nancebkeun banner, ngejréng kasinar panonpoé pasosoré.
Nu Gering keur anteng mulangkeun kuring ka kuring, siga medal ti sawarga loka, nangtung di tengah m éga malang, "Kuring anti korupsi. Kuring bakal bersih mingpin nagri."
Taya jalma nu punjul, ukur paribasa nu dibolak-balik ku manusa. Leuwih naon kurang naon, ngan jadi paurang-urang.
Poé geus pabeubeurang, "Pa énggal gugah, itu saur urang sebrang kedah ditransper kasaha?"
"Heug atuh!" Hudang. Nu Gering angger nembang, ngigelan kahayang.