Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Karajaan Bumi Ageung

Kénging Ya Soebarta
Dipidangkeun dina lapak 16 April 2013 15:32:19

Reg! Ngarandeg hareupeun gerbang. Hawa sakti karasa neumbragan dada. Panas, tiis, haneut silih genti. Gélo, tanaga murni uing kasirep. Kieu carana mah kudu nyamuni yeuh!. Keleyeng! Tap! Eunteup dina pucuk jambé. Nyérangkeun sabudeureun. Para jawara katempo arasup. Leumpang teuneung. Para saéhu ngarumpul. Séwang-séwang ngaluarkeun hawa sakti anu lain samanéa. Hawa murni uing méh béak. Papakéanana garinding. Nyirikeun lain kaluaran paguron atah-atah. Rét, kana baju nu dipaké. Rabét. Haté uing ngariut. Kapaksa ngaluarkeun Ajian Lutung Bulucun. Janggélék jadi Ariel. Haté beukah deui. Ngawani-wani turun, dék ngawanohkeun manéh. Sasalaman. Nepangkeun Abdi Kalakay!. Nu diajak sasalaman ukur mésem. Anéh, tanaga uing katétér. Leuleus. Tanaga sakti meunang latihan mangtaun-taun murudul. Jadi bal bilyar. Jetrak! Jetrak! Ditékéan. Dibuntang banting kaditu kadieu. Awak uing ngariut jadi stik bilyar. Ampuuun! Ampuuun!.