Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Emam Runtah

Kénging Ya Soebarta
Dipidangkeun dina lapak 12 April 2013 22:36:12

Geus aya sabulan leuwih. Bingung. Runtah di imah, nalambru. "Matak gé tong sok medit ka Tukang Runtah mah" Pamajikan gegelendeng. "Apan geus dibéré jatah lima rébu sabulan!" témbal Kuring. Dék dipiceun ka walungan, éra bisi kapanggih ku batur. Moal pundung kitu Tukang Runtah téh? Pédah kamari telat mayar?. "Deuh pira gé jadi Tukang Runtah mani balaga pisan nya!" gerendeng Kuring. Gap, kana cau. Lung, cangkangna kana wadah runtah. "Tong sok popoyok kitu Bapana! Kumaha lamun Tukang Runtah kabéh marogok gawé? Nyah daék kitu ngaleglegan runtah ku sorangan?" témbal Pamajikan bari ngoèr-ngoér bilatung dina wadah runtah. Tingarukey jiga hileud.