Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Kahayang Kuring

Kénging Dédi Hérdiana
Dipidangkeun dina lapak 10 April 2013 23:20:10

“Min, kahadé ulah janari teuing mulangna” gorowok abah ti jero enggon.
si bungsu kadéngé éar bari dipépéndé ku ninina, geus dua poe harééng. Gebrug, panto mobil ditutupkeun. Biur, mobil indit meulah poékna peuting. Raéngna sora jangkrik, nyelebringna parfum mapaésan kuring duaan di jero mobil. Sapaparat jalan anu katémbong téh ngan ukur pameunteu barudak, komo si bungsu mah, keur lulucuna. Sabot ditalak ku salaki, unggal peuting kuring bébéja ka kolot mah ék mangkat gawé di pabrik. Gigireun, leungeun hiji lalaki anyar geus mimiti ngarangsadan awak kuring.
“Hujud bungbang
Nu hurung dina jajantung
Nu ruhay dina kalilipa
Remet meteng dina angen
Bray padang,
Pangmukakeun kareremet nu aya didiri kula
Bray padang,
Brya caang,
Caangna salalawasna
Lawasna Saumur kaula. Hampura anaking” gerentes kuring. Teu kosi lila, Jegér, mobil neunggar batu gedé, tisuksruk kana walungan.