Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nagri Pucuk Awi

Kénging Ya Soebarta
Dipidangkeun dina lapak 10 April 2013 19:39:50

Halimun ngeukeuweuk lewang. Ngerekeb gunung. Keueung marengan bueuk ngecrokan hanyir. Anjog ka hiji tempat. Dipager cadas lungkawing. Haur konéng ngajajar lebah mumunggang. Clé! Eunteup 'na pucukna. Panon seukeut ngawaskeun sabudeureun. Simpé. Kalayang! Tap! Énténg pisan napak taneuh. Panto guha muka lalaunan. Cetrék! Saklar dipencét. Bray! Lampu hurung. Biwir ipis jawér hayam. Niup panto hareupeunna. Panto batu ngagésér lalaunan. Blus! Asup. Gesit. Tujuh panto sarupa geus kaliwat. Anjog ka hiji rohangan. Bru! Nu titadi dipanggulna diécagkeun. "Tah ieu mangkelukna anu geus nyulik Angin téh, Ki..!" pokna. "Hahaha, teu sia-sia Kaula ngalandih anjeun Si Racun Randa Sakti. Tah, ayeuna ieu pancén satuluyna!" ngasongkeun daun awi. Aya tulisan 'DPR-RI'.

-kalakay sakti-