Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mélaan Switer

Kénging Jordan Kurniawan
Dipidangkeun dina lapak 08 April 2013 16:20:40

Sup, ka toko. Ngelekeb. Hareudang. Jelema pagelek-gelek, hésé usik-usik acan. Geus kitu, bau kélék deuih. Meni mabek. Piraku si Tétéh mah. Nu dirérét, kalah jongjon milihan baju. Boa kélék uing kitu? Ah, kélék uing mah asa teu haseum kawas kieu. Enya, nungguan lowong mah can puguh iraha, seseledek wé nyamperkeun pelayan. “Néng, switer sabaraha pangaosna?” Cekéng, bari ngasongkeun switer. “Ka palih ditu, Pa!” Témbalna, nitah uing ka jero. “Néng, switer sabarahaan pangaosna” Pelayan nu rada gendut, ku uing ditanya. Pokna téh, kumaha? “Ka palih ditu Pa, sanés bagéanana!” Mélaan switer, kapaksa uing kudu seseledek. Tepi ka juru. “Switer nu ieu, sabaraha Néng pangaosna?” Bisi kapiheulaan ku batur, gewat wé si Néng téh digeroan “Switer mah di lawang Pa” Témbalna deui, sakadaék. Haaaar!!! Teu lieur kitu ieu téh? Tadi dititah ka jero, ayeuna dititah ka lawang. Bakating ku pusing. Léos wé ka luar. Balik. Tepi ka imah. Berekah. Euweuh nu ngudag.