Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gerentes Ibnu Atho'

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 08 April 2013 08:05:01

Ngadaweung di buruan. Bulan mabra. Geulisna onjoy ngéléhkeun béntang. Subhanaka. Kaéndahan nu teu laas ku jaman. Lantéra kayas para pujangga. Ngalékéték angen, dimana horéng nu nyiptakeunana?
Nini Antéh ngaharéwos, “Pamohalan kahalingan, Cu! Mantena nu ngébréhkeun saniskara. Tanwandé ébréh pangécésna diantara sagala rupa saniskara.”
Leng. Ngahuleng. Reup peureum. Ngararasakeun Al-Bathin uga Adh-Dhohir. Kalam nafsi cumarita,“Mantena tos Aya méméh sagala saniskara diayakeun. Ibaratna, upama Mantena teu aya, niscaya sagala rupa hamo aya dikieuna. Jumeneng nyalira, tan aya nu maturan. Tapi deuih pangdeukeutna manan sagala saniskara.”
Bray! Beunta. Nyéh Nini antéh ngagelenyu, anteng ngusapan si Chandramawat. Unggeuk halon tandaning surti.