Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jalan-jalan

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 07 April 2013 20:30:04

Abdi jalan-jalan ka Kebon Binatang. Di Kebon Binatang seueur pisan sasatoan. Aya Uncal, gajah, singa, maung, kuya, manuk, buhaya jeung sajabana. Abdi mapay-mapay kandang. Di kandang uncal, abdi ngalungkeun buah sawo sakérésék leutik. Sigana téh uncal éta téh babagi. Sabab, uncal-uncal téh sadayana ngaemam éta buah sawo. Abdi kukurilingan dugi ka capé. resep pisan. Basa uih, di jalan seueur kandaraan ngantay siga oray nu di Kebon Binatang tadi. Mobil teu tiasa maju. Di jero haté abi nyarios "ieu macet téhnya." Abdi téh keuheul. Belewek goréng hayam sésa jajan di Kebon Binatang tadi. Dugi ka hayam séép, macét panjang kénéh. Bobo wéh abdi téh da keuheul.
*Fikmin munggaran pun anak Langgeng Rayhan 10 taun, keukeuh nyungkeun diapungkeun di lapak ieu. Ngetik sareng tanda bacana ku indungna heu...