Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bongan Ditanya

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 05 April 2013 13:46:23

Pédah nempo uing ngabarungsiang. Opil jeung Roil, peuting tadi nganjang. Méh bareng nanya. Naeun nu jadi kahayang kuring? Rék pok hayang jadi nabi. Teu tulus. Kajudi, pasti jawabanana : euweuh lowongan. Hayang jadi wali, teu kerén. Da puguh ayeuna gé keur dilakonan, jadi wali murid. Jadi dukun rada leuheung. Tapi. Kélanan, paur ogé. Apanan UU persantétan ceunah keur digodog. Bisi keuna ku pasal. Embung ah! Kuma mun nyandung? Teu. Teu hayang. Teu tegel ka kaom ema. Awéwé gé sarua jeung uing, tangtuna miboga rasa. Ongkoh ti jaman Uyut Adam keunka jaman Wahyu Adam, angger kitu-kitu kénéh.
“Heueuh nya naeun atuh kahayang sia téh?” Disentak ku Roil. Teu burung reuwas ogé. Sepontan ngajawab dapon engab. “Mindahkeun sawarga ka dunya, bisa?” Menéhna ngahuleng. Laju malik nanya, “Alesan jeung tujuanana, naeun?” “Alam dunya geus teu beda jeung di naraka. Mending sakalian wé sawargana dirapélkeun ayeuna.” Pudigdig Roil euceuy. Ngarempod eung!