Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jang Gahol

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 05 April 2013 10:55:52

Klik... Klik. Sora notebook baturan kuring narawang alam lelembut made in Mang Google. Simpé. Kerung. Dibaca dibolak-balik. Dirérét disidik-sidik. Poék. Bisi salah maca. Bisi salah ngaji.
Dina layar, aya nu nulis, "K4m0e thue gh4k n93rt1 y4ch k4l4u @k0eh thUe 54y4n9 b@n93t 5@M4 k@m0eh. N3ng Nhu G3ulizzz Ch4law@Zna."
Ah kagok héran, kagok panasaran. Klik... Klik. Sora mouse ngilu ngahaminan. "Jang, éta basa diajar ti saha? Kinten-kinten guruna masih hirup teu?"
Simpé. Jempling. Euweuh nu comment. Ah, baé geus peuting. Bisi ti ririwa nu sok "Chalawaxz" keur uptade status. Hayang gaul, bari maéhan basa nu benér. Pohara.