Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Patutunggalan

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 05 April 2013 08:31:56

Kuring di dieu. Pon manehna. Najan enya sare sakasur, tapi ngimpina teu sajalur. Ngan aya hiji cara pikeun jalan kaluarna. Meuleum imah Pa Kuwu. Na Pa Kuwu make dibabawa? Nya anggep we Pa Kuwu keur nandang suwe. Nu ngaranna hubungan sebab-akibat mah, kalan aya bolangbentorna. Ronald Reagen ge ditembak, teu puguh motipna. Alatan nembak hate awewe, pelor melesed nyangsaya 'na dada presiden. Paingan ceuk kolot, ulah kejot borosot, najan libido geus ngagayot. Sing asak-asak nya ngejo, tage mun aya kejoeunna. Ulah sangejo-ngejona, mun lain kejoeunana. Kuring. Manehna. Sakasur. Impian. Pa Kuwu. Nembak. Kejo. Lain ungkara nu : Patutunggalan.