Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Sangka

Kénging Nining Sariningsih
Dipidangkeun dina lapak 04 April 2013 21:17:46

Kataji ku kahirupanana. Cacad. Tapi, sagala bisa. Daékkan. Katambah jujur. Loba jalma nu mikanyaah. Kacacadanana, teu dijieun alesan. Keur manéhna, cadu kudu namprakkeun leungeun. Padahal batur nu jagjag belejag, loba nu ngahaja-haja baramaén.
Mimiti datangna, ngadon kuli di pasar. Kabeneran kuring dagang. Tutah-titah tara ka batur. Itung-itung nulung, peupeuriheun barangbéré langsung henteu. Lila-lila, manéhna boga modal. Dagang cikopi. Ka kuring, angger sok babantu. Kuring tara itungan. Boh dahareun, boh duit. Najan manéhna sorangan sok kéképéhan.
Hiji waktu, kuring rék nganjang ka dulur pamajikan. Deukeut jeung lembur manéhna. Kabeneran manéhna rék balik. Diajak bareng. Lumayan ngirit ongkos, cekéng téh.
Anjog ka lemburna. Dititah eureun hareupeun gedong sigrong. Kuring diajak asup ka éta imah. Luak-lieuk. Bréh, poto pangantén. Manéhna jeung hiji awéwé. Geulis. Kuring ngahuleng. Teu lila, aya nu datang. Awéwé dina poto. Ginding. Diseragam PNS. Manggut ka kuring. "Tos lami, Pa? Hapunten...! Mamah telat. Wangsul laporan heula ti dinas." pokna nyium leungeun manéhna. Ajrih naker.