Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Angka Jétu

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 04 April 2013 13:38:47

Saptu. Pas poéan si Embah libur. Dibélaan ngojég ti Majalengka ka Conggeang. Miang Lohor, datang Asar. Ceuk pamikir, ngarah teu pagelek-gelek teuing. Ba’da Asar mah, ilaharna geus manjing ka poé Ahad. Ngan hiji nu jadi tujuan. Nyiar angka jétu, sakumaha pituduh ti Wa Dulatip. Ceunah, di dinya genahna Embah nu ampuh téh. Syaratna énténg ongkoh. Bul kukus ngelun. Endog hayam dadara dicongclokeun luhur dawegan. Batang roko diolés ku candu. Sssshht..! diseuseup jero naker. Reup si Embah peureum. Sila bari kunyam-kunyem. Dina kaayaan peureum. Tuur diteueulkeun kana ubin. Awak ngadayagdag ka tukang. Sedengkeun kadua leungeunna melengkung ka hareup. Buru-buru gutrut kodeu ditulis, moal salah angka 2. Laju si Embah hudang. Nantung ngajengjen. Yakin, angka 1. Luk sirahna tungkul, leungeun maju ka hareup. Angka 7 pastina gé. Réngkénék ngigel. Bujurna digual-géol. Haruuuh! angka naeun, eung? Keukeuh teu kabadé. Kapaksa ékorna dipasang rénténg. 2171 keun ka 2170. Peutingna. Beledug! kaluar 8217. Jadol méléséd!