Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Yeh Vaada Raha - Pasini Urang Duaan

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 03 April 2013 15:43:00

Lain. Lain syahwat nu jadi udagan. Enya. Baheula. Manéhna geulis ti azali. Tanding artis Phoonam Dhilon. Ayeuna. Mela-melu. Ramohpoy lalis nunggelis. Awak rangsak éstu langlit. Nu nyésa tulang jeung kulit. Sepa, celong tur huisan. Panyakit nyasaak awak. Léngkah kundang korsi roda. Ngan hiji anu teu robah. Teuteupna. Masih nu baheula. Nu nyangkrung ‘na juru mata. Ngébréhkeun saniskara. Kangen jejem dipiara. Rikip ngancik tanpa kedal. Lukutan kalarung mangsa. Kuring ukur wani neuteup. Uga manéhna teu ngiceup. Ukur panon cumarita, “Insya Alloh, Aang seja ngopénan Eulis. Najan teu sacara langsung. Hampura akang kahalangan.” Diwalon ku kalam nafsi, “Haturnuhun, Ang. Hampura, Eulis. Lali ka Yehvaadaraha!”. Bréh. Kilasan gambar di layar. Tilupuluhlima taun katukang. Dua rumaja biru-bodas. Boncéngan naék sapéda. Naratas jalan kanyaah. Tingarakey sukabungah. Lumangsung keun ka wisuda. Waktu nu sakitu jauhna. Breg! Kapegat hujan silantang. Paturay ilang laratan. Patepung di panti wreda. Juuh. Paungku-ungku. Masih humarep ngawujud. Teu ayeuna, sugan jaga.