Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tukang Bakwan

Kénging Jordan Kurniawan
Dipidangkeun dina lapak 02 April 2013 23:24:42

“Pami leres Aang bogoh ka abdi. Tabuh salapan énjing, diantos ku abdi di bumi. Kadé, teu kénging telat!” Sms ti manéhna, ku kuring ditémbongkeun ka tukang bakwan. Saumur nyatakeun cinta, kakara ayeuna aya awéwé nu méré harepan. Saratus persén mah sigana kuring bakal ditarima. Naon deui, asal ulah telat. Komo mun datangna jam dalapan mah, diajak kawin ogé sigana daékeun. “Kadé atuh ulah telat, da nu bogoheun ka si Tétéh téh loba. Ulah digawé mun bisa mah” Tukang bakwan, langganan kuring téh, méré bongbolongan. Puguh wé asa kaingetan. Enya, ceuk béja, nu bogoheun ka manéhna téh loba. Bisi kaburu kapiheulaan, isuk mah kuring rék peré. Isukna. Jam salapan téng. Kuring geus di imah manéhna. Sabada uluk salam. Kuring dititah asup ka jero. “Enéngna ogé tos angkat da, Cép. Tadi, aya nu ngajemput” Kuring ngajenghok. Reuwas nakeranan. “Sareng saha kitu, Bu, angkatna?” Kuring panasaran “Sareng si Emang nu sok icalan bakwan!”