Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Chandra-sasih-wulan

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 02 April 2013 21:26:10

Wanci bulan purnama. Mangsa ayuning luang. Nincak wuku warigagung. Jatingarang tebéh tengah. Nini Antéh tapabrata. Sidakep sinuku tunggal. Neneda ka nu Kawasa. Hyang Jagat pamudita. Demi nononan paménta, ti kaom Ema sadunya. Mapatkeun mantra chandrakama. Dua cahaya tingbarasat. Nyirorot manjing kana garba. Pelendung! Nini Anteh ngandung. Tan nganti lila gumelar. Babar dua bulan kembar. Laju ngambang kumalayang. Papaheula ngawang-awang. Silih udag silih puter. Disérangkeun ku lanceukna. Bari keprok nyumangetan. Anjog ka sumbuna orbit. Dua Bulan beuki anggang. Misah sajajar diamétral. Tilu Bulan makalangan. Gumebyar padang narawangan. Kaom Ema kacida bungahna. Taya deui tanggung bulan. Kaom Bapa hareugeueun. Ngaregog di parapatan. Garumayot cenat-cenot. Lampu beureum iraha pareum?