Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

The Filistin

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 02 April 2013 06:14:55

­Ceurik Qanun ngabangingik. Ngalanglaung. Nganteur nu mulang mangsa balébat.
Ninggalkeun nu pasoléngkrah bau mesiu. Kuring ukur ngajanteng. Nyeuneu nyeuit sumérését. Eungap, atmosfir pinuh polutan nirca angkara.
Bréh! Kembang-kembang malati teu keungsi ligar. Murugan beureum burahay. Pejét katincak sapatu lars. “ Angin, kuring geus bosen nyarita! Cai, kuring bosen miharep! Seuneu, kuring geus bosen ambek! Taneuh, kuring geus bosen leumpang!”
Pamohalan. Ti saprak Lucifer dibidanan sykes-ficot. Kuring leupas ti buaya, laju ditewek lodaya. Létah diwewel kasilep konsonan.
Pamohalan. Kuku idazil nu nangtayung meulit samadhab papat. Ngepung jazirah. Jamparing nyemprung tambuh laku. Pérah ilang seuseukeutna.
“Angin, kuring hayang mulang! Cai, kuring hayang wawasuh! Seuneu, kuring hayang siduru! Taneuh, kuring hayang leleson!”