Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Gering Lila

Kénging Nining Sariningsih
Dipidangkeun dina lapak 31 Maret 2013 12:20:59

Nyi Rusmini. Anak Bi Munah nu ngan hiji-hijina. Kacida diogona. Dinangna-néngné pisan. Alah batan nanggeuy endog beubeureumna. Bélaan anjuk ngahutang, kahayangna teu weléh ditedunan.
Édas...! Abong nunggal, ngadojana béak kadaék. Nyi Rusmini ririwit pisan. Eutik-eutik gering. Sanajan geus parawan, awakna teu payaan. Teu kaop kahujanan, tuluy gering. Sauntung-untungna tara lila. Cukup ditambaan ku ubar warung, sok buru-buru cageur deui.
Can gé sabulan, Nyi Rusmini geus gering deui. Anéhna, nu ayeuna mah alunganteng. Geus aya kana sabulanna. Diubar-abér ku nu biasa, teu daék cageur. Demi kasakitna, sararebel. Sakapeung utah-utahan. Beungeutna haropak pias. Ceuk béja panyakit mag. Kana dahar suda. Rajeun hayang barangdahar, tatawaranana nu haseum atawa lada. Ku Bi Munah tara digugu. Gogoda tuda. Keur gering mah, baham téh pararait. Kahayangna barangdahar nu samodél kitu.
Bakat ku melang, Nyi Rusmini dibawa ka dokter. Dokter mariksa kalawan taliti. Rérés mariksa, dokter nyarita, "Wilujeng, Bu...! Sakedap deui, Ibu kagungan incu."