Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Parno

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 31 Maret 2013 10:47:23

Hawana karasa béda. Caméwék harieum beungeut. Dunya asa ngaheureutan. Bréh. Nempo nu dibaju singsarwa bodas. Angen ratug neundeun curiga. Boa manéhna malakal maot. Nyolong ténjo incognito. Padahal ngahaja nganjang, seja mapag ngajak mulang. Rét ka luhur. Gebeg! Katara pakakas nu nyangkoyang. Boa alat panyabut nyawa, nu baris nyedot sukma tina ragana. Terrr..! Dumadak awak ngagibrig. Panas tiris. Luut-léét késang tiis. Rét ka handap. Sukuna antel ka ubin. Plong! Lain, lain Éta. Manéhna, pasti manusa sarua jeung aing. Ngarénghap. Hhhhh… Aman. Rét kana sakuna. Nogél spuit jarum suntik. Rey tingsariak. Boa eusina sianida. Ras ka Jack The River, psikopat rajapati nu tan ras-rasan. Boa-boa keur ngadodoho. Bongoh saeutik. Jress! Halaaah..kumaha ieung? Aduh biaaang! Tuluuuung!!!