Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rusian Rollet

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 29 Maret 2013 11:24:20

Révolver dieusi pélor. Ngan sahiji. Wrrr..! diputer. Digolérkeun luhureun méja. Dua lalaki diuk papahareup. Silihpencrong ngukur jajatén. Antara Dulatip jeung Sangkuriang. Lalanang jagat nu sarua lébér wawanén. Marebutkeun titisan Dayang Sumbi, nu lumungsur ka Nok Jawilem. Peluang 5/6, Dulatip gap kana gagang péstol. Congona diantelkeun kana palangkakan. Cetrék! Teu ngabekas. Ngarénghap. Péstol diasongkeun ka Sangkuriang. Peluang 4/6, Sangkuriang gilig pikir. Péstol dikécéngkeun kana asét nu panginajénna. Cetrék! teu ngabekas. Kari 3/6, peluang beuki ngipisan. Dulatip ratug tutunggulan, késang mimiti renung. Peureum. Tipepereket. Cetrék! “Salamet..! siah Sujang weuteuh kénéh!” ngagorowok bari ijigimbrang. Peluang 2/6, Sangkuriang nékad. Ayeuna atawa henteu sama sakali, gerendengna. Cetrék! Teu ngabekas kénéh. Nincak ultima sudden death. Suasana beuki rengkeng harénghéng. Dumadak. “Kang Dulatiiiiip!” sora Nok Jawilem. Dituturkeun Nok Jamilah, adi kembar sabrayna. Treup! Nok Jamilah jeung Sangkuriang paadu teuteup. Serrrrr..nud! Hormon phéromon nyantélkeun kémistri. “Jadol! meujeuhna rék kaluar, malah kapegung!” ‘na jero magasén Mat Pélor kukulutus.