Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wurung

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 29 Maret 2013 02:46:57

Mun lain nohonan pancén ti Aom Buitenzorg, satemenna rada ngarempod kudu miang ka Banten téh. Lain ku nanaon, ari kudu nyanghareupan Bah Uhid mah, teu wulu mikir dualas kali. Ngan. Kabongroy ku hadiahna éta, nu nyuntrungkeun pakarepan satengah nékad. Tuda saha nu teu kabita, bakal tinekanan didahupkeun ka Syahrineu artis cetar membahana, mun hasil mawa Batu Palangka Sriman Sriwacana.
“Ladalah tumon temen, Kang Dulatip ana perlu apa jéh, kakang los-los teka méné kuh?” Bah uhid nanya kapilanceukna ti Cerbon.
“Aih..! sejatiné mengkénén, Yi.” Wa Dulatip laju ngaharéwos. Bah Uhid unggeuk-unggekan.
“Saiki mengkénén, Kang. Perkara tujuan arep nggawa Watu Gigilang, apiké dibatalena baé. Nggo ganti hadiah, bokan kakang kepéngin wayuan, ana randa kembang sugih, mantené pengusaha minyak, primén?” Bah Uhid nikelkeun panawaran.
“Karo Syahrineu, ayu endi, Yi?”
“Jiiih..adoh kang, baka kien mah ayuné jaba-jero dijamin kualitasé SNI, Kang.”
“Ya wis bakan mengkonon mah, kakang sih setuju baé.”