Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Message In A Bottle

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 28 Maret 2013 16:22:38

Kleung! Angkleung! Botol ngangkleung ngalarung jaman meuntas sagara. Nyangheuy sisi basisir Birr Habsyi, Ethiopia. Kapanggih ku tukang mayang. Botol dibuka. Eusina keretas. Unina, “Dayangsumbi..! Akan kucari walau kemana, kini aku berkelana, ke ujung dunia, akan kucari. Ttd. Sangkuriang.” Surat disanggakeun ka Ratu Sheba. Diwalon, “Kang Sangkuriang, tibatan néangan nu minggat, mending sareng Iis wé ateuh. Ttd. Bilqis.” Botol dialungkeun deui ka laut.
Kleung! Angkleung! Botol kaséréd ombak, nyangsaya di basisir Ageeba, Mesir. Kapendak ku pamayang disanggakeun ka Pangangung nagri. Barang diilo. Pangagung banget ngahelas, laju diwalon, “Oh..so sweet. Come over here. I'm willing to replace her. TTd. Cleopatra.” Botol dipalidkeun deui.
Kleung! Angkleung! Botol ngangkleung kasaweur angin, nganggut di basisir Pattaya, Thailand. Botol katangen Ratu Transgénder, diwalon “Bang Sangkur! éyke gak keberatan jadi yang ketiga. Ttd. Nong Poy.”
Kleung! Angkleung! Botol ngangkleung ka Selat Sunda. Dicawél Sangkuriang nu keur ngawelah parahu. Tétéla botol nu baheula. Dibuka. Duh..bingung milih saha?