Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kinanti Di Basisir Jayanti

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 27 Maret 2013 14:01:21

Wanci sareupna. Sésa layung tingarudat. Mulas lambak beureum tambaga. Camar nu mulang kapandeurian. Mébérkeun lawon kulambu peuting.
Asih, masih ngajanteng sisi basisir. Panonna lir kasibat kumelip cahaya, tungtung kidul cakrawala. Mercusuar Christmas Island.
“Kang, bedokeun niat akang. Abdi mah melang bilih kumaonam,” pokna nyangsaya di dada Engkos, salakina.
“Nung, mung ieu kasempetan akang pikeun nebus motor ka Gan Husén. Leuwihna keur béa si Cikal asup STM.”
“Tapi..,” teu kebat. Dua taktakna dicengkatkeun. Salakina neuteup anteb, “Nung, do’akeun akang!”
Dua minggu kalarung. “Mamaaaah!” Si Bungsu ngagéréwék ti rohang tengah. “Aya naon, Cuuu!!”
“Itu.. aya Apa di tivi..!!” pokna bari tutunjuk. Gebeg. Bréh. Salakina ngeluk. Leungeun diborgol Polairud Ausy. Jadi tersangka nabrangkeun imigran gelap.
Byar-byur. Sora ombak mingkin peura. Langit pulas kulawu. Sakulawu haté manéhna.