Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

King Kobra

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 27 Maret 2013 13:57:45

Di kadaton Astinapura. Rakorménko lumangsung daria naker. Maharaja Duryudana katara hémeng, duméh taun ieu nyinghareupan opat agénda badag. Pamilon, Lebaran, jeung naur hutang luarnagri nu meujeuhna jatuh témpo. Pleus latihan perang, tatahar baratayuda.
“Kuma posisi devisa, Di?” tumanya ka Gubernur Bank Central Astina.
“Duh.. Kakang Prabuuuu..! Tisaprak moratorium tekawé..! tekawé..! tekawé..!, devisa teras ngiiiiiiiipisan,” Aria Dursasana laporan bari ijigimbrang.
“Mang Kuni, kuma ieuh jalan kaluarna?” menta tinimbangan Mahapatih.
“Kapaksa ngaluarkeun King Kobra, Nun. Manawi angger Citraksi masih aya persediaan.”
“Aya kénéh, Di?” Duryudaya nalék Citrayuda, Dirut Perura.
“Aya Kakang Prabu, keretas salawé bal, mangsi salawé galon. Cekap kanggé salawé T-eun mah”
“Jieuuun! Beritaacarakeun ngaganti duit ruksak. Kadé tali pengaman definisikeun sawates téller jeung ATM bank konvénsional. Kuma Adi Dursasana, satuju!?”
“Kakang Prabu. Sim kuring peureum..eya..ya..ya..!”
Ti harita, trilyunan oray sinduk minuhan ATM. Rerencepan salawé T duit nu ‘teu ruksak’ ditarik ka kadaton keur béa opat agénda.